mj-007-kleur

Mijn naam is Menno Jan Dijkstra en ik ben getrouwd met Julia. We hebben 2 kinderen en wonen in Friesland. We zijn actieve christenen en zijn lid van de Christengemeente in Buitenpost.

Ik heb HBO Rechten gestudeerd en heb mijn eigen onderneming JURIN Juridisch Informatiecentrum opgericht. Vanuit mijn bedrijf ben ik werkzaam als juridisch informatiespecialist. Mijn werk bestaat uit het implementeren van wet- en regelgeving, beleid en jurisprudentie binnen organisaties. Ook het inrichten en beheren van juridische informatiestromen, procesoptimalisatie en het bouwen van kennisdatabanken zijn onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Tevens ben ik al een aantal jaar werkzaam als jurist op het gebied van de langdurige zorg (Wlz, Wmo, Jeugdwet).

Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de lokale politiek en bestuurlijke functies. Ik hou van lezen en mijn favoriete onderwerpen zijn management, financiën, christelijke literatuur, filosofie en leiderschap.

Door middel van deze blog wil ik de informatie die ik lees delen en in gesprek gaan over mijn visie op christen-zijn, gerechtigheid, politiek, financiën en de boeken die ik lees.