Ik ben doodsbang voor het corona-virus!

Zo, dat is eruit. Al sinds mijn geboorte ben ik longpatiënt aangezien ik geboren ben met een afwijkingen in de luchtwegen. In het “gewone” dagelijks leven heb ik al weinig lucht maar mocht ik besmet worden met het virus dan is een ziekenhuisopname op de IC nagenoeg onvermijdelijk en zal ik aan de beademing moeten. En er is een grote kans dat ik het dan zelfs aan de beademing niet overleef. Je kunt je dus misschien wel voorstellen dat ik mij de afgelopen week best zorgen heb gemaakt.

Om deze zorgen te delen en er mee om te gaan heb ik bedacht om deze blog te schrijven. Zoals je aan deze website kunt zien ben ik geen regelmatige blogger maar ik wil proberen om de komende dagen wel dagelijks één of meerder blogs te schrijven.

Graag wil ik ook mensen bemoedigen die net als ik onder de risicogroep vallen en zich mogelijk zorgen maken maar ook wil ik mensen bemoedigen die door corona misschien wel voor het eerst in hun leven te maken krijgen met benauwdheid. Ook vanuit mijn Christelijke-levensovertuiging zou ik graag een stukje hoop die ik ontleen aan mijn vertrouwen in de Heer Jezus Christus.

Graag hoor ik wat je ervan vindt en hoe jij in deze tijd omgaat met corona.